ELS POETES DE L'ÀRTIC

ELS POETES DE L'ÀRTIC

BAILÓN TRUEBA, FRANCESC

25,00 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Editorial:
NOVA CASA EDITORIAL
Año de edición:
2016
Materia
Literatura de viajes
ISBN:
978-84-16281-84-8
Páginas:
440
Encuadernación:
Bolsillo
Colección:
I6401-NOVA CASA
25,00 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Añadir a favoritos

Els poetes de l'Àrtic. Històries de Groenlàndia, es el primer llibre sobre la cultura inuit escrit per l'ONU antropòleg espanyol i el primer a nivell internacional, gràcies a la seva estructura singular reconstrueix la història dels inughuit, el poble més septentrional del món, a partir dels paisatges humans que la conformen. També és la primera obra a Espanya publicada que pot llegir-se com una guia de viatges per visitar Groenlàndia o com una història d'aventures i experiències àrtiques.

Al 1818 una expedició britànica , comandada pel capità John Ross i el tinent William Edward Parry, que anava a la recerca del Pas del Nord-oest, contacta per primera vegada amb un grup inuit del nord de Groenlàndia, que havia romàs completament aïllat durant 400 anys. Gairebé dos segles després, l'autor viatja fins aquesta regió remota a la recerca dels poetes de l'Àrtic, convivint amb els caçadors del gel que, fins no fa gaire, pensaven que eren els únics habitants de la terra. I enmig del relat de dues expedicions, trobem la història d'un país emergent, Groenlàndia, que actualment està en vies d'aconseguir la seva independència de Dinamarca.

Francesc Bailón ens ofereix aquest llibre singular, profusament il·lustrat amb magnífiques imatges, un relat inoblidable de la vida dels inuit, un dels pobles més afectats per l'escalfament mundial i la contaminació mediambiental que assolen el nostre planeta.

Otros libros del autor

 • LOS POETAS DEL ÁRTICO
  BAILÓN TRUEBA, FRANCESC
  Los poetas del Ártico. Historias de Groenlandia, es el primer libro sobre la cultura inuit escrito por un antropólogo español y el primero a nivel internacional que, gracias a su estructura singular, reconstruye la historia de los Inughuit, el pueblo más septentrional del mundo, a partir de los paisajes humanos que la conforman. También es la primera obra publicada en España qu...
  Disponible (Entrega en 24/48h)

  25,00 €

 • LOS INUIT, CAZADORES DEL GRAN NORTE
  BAILON TRUEBA, FRANCESC
  Los inuit, Cazadores del Gran Norte es una obra que nos acerca a un pueblo que se conoce más por su nombre que por su realidad cultural. A partir de las historias locales, y en un lugar tan inhóspito y frío como es el Ártico, nos adentramos en una cultura que, en muchos aspectos, ha permanecido inalterable a lo largo de los siglos, y que ha seguido respetando su entorno natural...
  Disponible (Entrega en 24/48h)

  25,00 €