ENTENDRE LES RELIGIONS

ENTENDRE LES RELIGIONS

UNA PERSPECTIVA SOCIOLÒGICA

JOAN ESTRUCH

19,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
EDITORIAL MEDITERRANIA
Año de edición:
2015
ISBN:
978-84-9979-382-5
Páginas:
320
Encuadernación:
Bolsillo
Colección:
82105-FORA COL.LECCIO
19,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Entendre les religions és el fruit dels més de quaranta anys de docència que Joan Estruch ha acumulat en la seva trajectòria com a professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Passada l'etapa docent, la seva passió per explicar la sociologia de les religions, i el bagatge que li dóna haver-ho fet davant milers d'alumnes, l'han portat a recollir i posar per escrit les reflexions elaborades al llarg del temps, sempre en constant evolució.

Amb aquest llibre, Estruch dóna continuïtat al seu propòsit de fer entendre el fet religiós, desgranant-ne les grans qüestions que l'envolten i, quan s'escau, obrint nous debats al lector: què són les religions, com s'han explicat al llarg del temps; el pluralisme religiós; els fonamentalismes...

Per a qui hagi assistit a les seves classes, llegir Entendre les religions serà com seure en un d'aquells bancs de la universitat i tornar-lo a sentir. I, per a qui no n'ha tingut l'ocasió, com diu Salvador Cardús al pròleg, ho podrà fer ?com una introducció a la sociologia, com un exercici de comprensió del món contemporani i, per poc que s'hi atreveixi, com un exercici de reflexivitat sobre un mateix?. Sens dubte, una lectura apassionant.

Joan Estruch Gibert (1943) ha estat catedràtic de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i director del grup de recerca ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió). Ha impartit classes durant més de quaranta anys i actualment està jubilat. A més d?una quinzena de llibres també ha publicat nombrosos articles.