COMUNICACIÓ NOVIOLENTA

COMUNICACIÓ NOVIOLENTA

UN LLENGUATGE DE VIDA

ROSENBERG, MARSHALL B.

18,90 €
IVA incluido
Disponible en 2-3 semanas
Editorial:
EDITORIAL ACANTO
Año de edición:
2019
Materia
Historia y cultura
ISBN:
978-84-15053-90-3
Páginas:
273
Encuadernación:
Rústica
Colección:
54304-VARIS
18,90 €
IVA incluido
Disponible en 2-3 semanas
Añadir a favoritos

Segons l'autor, la Comunicació NoViolenta és un model per establir una connexió empàtica amb nosaltres mateixos i amb els altres. L'empatia és una qualitat molt valuosa i profundament humana que tots podem desenvolupar. Malauradament, la comunicació que hem après ens distancia de la nostra veritable naturalesa humana. La CNV ens ajuda a recuperar la nostra capacitat natural d'escoltar amb el cor. És un model de vida que ens permet afrontar els conflictes de manera que tots els involucrats en surtin beneficiats. I creiem sincerament que el plaer més gran que hi ha a la Terra per a nosaltres, els éssers humans, és el de poder contribuir
al benestar dels nostres iguals.
Marshall B. Rosenberg, conegut mediador internacional, ha ensenyat al llarg de més de quatre dècades la CNV. Aquest model de comunicació s'ha anat expandint i prosperant en uns seixanta països arreu del món. Ha estat emprada per individus, parelles, professors, pares, empreses, oficines governamentals, hospitals, programes universitaris d'administració d'empreses i comunicació, centres de mediació comunitària, programes de gestió de la ràbia, defensors de la pau, promotors del canvi social i programes de rehabilitació de reclusos. La seva àmplia experiència treballant amb persones, així com l'extraordinària simplicitat del seu mètode, han fet que aquest esdevingui quelcom d'únic i valuós.

Amb la Comunicació NoViolenta aprendrà a: millorar significativament les seves relacions amb la família, els amics i els companys de treball; a mantenir-se calmat enfront del judici, la crítica i la ràbia; a parlar, pensar i escoltar de tal manera que inspiri humanitat i comprensió; a trencar patrons de pensament que condueixen
a l'estrès, a la depressió, a la culpa i a la vergonya; a descobrir punts en comú amb qualsevol ésser humà, en qualsevol lloc.

Aquest llibre s'ha traduït a més de trenta idiomes i ha venut més d'un milió d'exemplars per una senzilla raó: funciona!