GIRONA+

GIRONA+

UNA CIUTAT I UN TERRITORI AMB MOLT D'ESTIL

SOLER, PETÉ

18,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
AGIMOD
Año de edición:
2019
Materia
Cataluña
ISBN:
978-84-947914-6-8
Páginas:
108
Encuadernación:
Rústica
Colección:
K8001-VARIS
18,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Les coses mai són perquè sí. De tant en tant ens hem d'aturar, mirar al nostre voltant, veure d'on venim i saber on anem. De tant, si cal, ens hem de reivindicar.

Què fa que els gironins tinguin un estil propi? Per què la creativitat de Girona, Banyoles, Olot, Besalú, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, La Bisbal, Palamós, Palafrugell, Figueres, Cadaqués, Ripoll o Puigcerdà entre tantes altres viles i ciuetats és tant característica des de fa tant de temps? La periodista de TV3 Peté Soler explica Girona al món amb una mirada neta, amb coneixement i estimació però sense prejudicis.

Girona+ és un llibre que ens parla del caràcter de la seva gent, dels seus paisatges, de la feina que fan i amb què es guanyen la vida. Parla de la seva indústria, comerç, art i artesania, del seu disseny i de com la moda ha anat bastint un pol econòmic puixant i dinàmic. En parla però també ens la mostra, amb unes fotografies i il·lustracions que en són el millor resum gràfic.

Per què no dir-ho? Girona està de moda.

Amb pròleg de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la participació de Carles Puigdemont, Àlex Granell, Meius Ferrés, Joaquim Nadal, Martí Peraferrer, Ale Rivas, Amber i Christian Meier, Carmina Vilaseca, Josep Lagares i Martí Gironell.