GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L'EBRE

GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L'EBRE

TODÓ, JOAN

17,50 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Editorial:
EDITORIAL PORTIC
Año de edición:
2018
Materia
Cataluña
ISBN:
978-84-9809-426-8
Páginas:
240
Encuadernación:
Rústica
Colección:
9020-GUIA SENTIMENTAL
17,50 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Añadir a favoritos

Per Joan Todó, “fer aquesta guia ha estat l'excusa per anar a restaurants, voltar per platges, caminar entre arrossars, fer fotografies”. Lluny de les guies de viatge impersonals, merament pràctiques, Todó ha escrit una guia sentimental, com ho era el viatge de Laurence Sterne per França i Itàlia Al segle XVIII. Es tracta, doncs, d'una guia lliure, subjectiva i atzarosa.
Todó ha escrit i ordenat una colla de peces literàries sobre els aspectes més interessants del Delta de l'Ebre. Hi parla dels arrossars, de les anguiles, les barraques, el caciquisme, la Casa de fusta, el Poblenou del Delta, les muscleres, els fars, les illes, les especialitats culinàries, la jota, les manifestacions contra el transvasament i també dels escriptors i artistes que han descrit millor aquest territori mític.
El llibre, entre el glossari, el diccionari i l'almanac, es pot llegir també com la història d'un escriptor que intenta escriure una guia. Tot hi cap, en aquest llibre, i tot ho abraça la mirada i l'estil de Joan Todó.