HISTÒRIA DE LES PARAULES PER A NENS

HISTÒRIA DE LES PARAULES PER A NENS

RICHARDS, MARY / BLAKE, ROSE

19,90 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
BLUME
Año de edición:
2023
Materia
Literatura y cuentos infantiles
ISBN:
978-84-19499-17-2
Páginas:
95
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
30707-INFANTIL
19,90 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

* Des dels inicis del llenguatge, els humans han inventat infinites maneres de comunicar-se mitjançant paraules.
* Des dels jeroglífics fins al haiku, des de la llengua de signes fins a Shakespeare, la paraula ha estat essencial per compartir idees.
* Coneix persones de tot el món famoses per l'ús que han fet de les paraules i descobreix com tu també pots emprar les paraules per aconseguir que el món sigui un lloc millor.

En aquesta història de les paraules, considerarem què són les paraules i la manera com les utilitzem. Veurem com les usem per parlar els uns amb els altres, escriure històries i registrar el passat. Descobrirem com els nostres avantpassats més remots van utilitzar el llenguatge i van començar a apuntar paraules, així com les eines que van haver d'inventar per fer-ho.

Explorarem també la manera com la tecnologia ha canviat la manera com les persones s'han comunicat al llarg dels anys, des de la invenció del paper i la impremta a la creació dels telèfons intel·ligents. En aquest llibre trobareu nombrosos escriptors, inventors, científics i oradors que utilitzen les paraules d'una manera meravellosa. A més, coneixeràs personatges de tots els temps.