LA CASA VORA MAR

LA CASA VORA MAR

EVOLUCIÓ, ARQUITECTURA I RESTAURACIÓ

RIPOLL MASFERRER, RAMON / Y OTROS

48,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
BRAU EDICIONS
Año de edición:
2012
Materia
Ilustrados arte
ISBN:
978-84-96905-86-3
Páginas:
218
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
13805-ARQUITECTURA TRADICIONAL
48,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Añadir a favoritos

Les cases vora mar tradicionals catalanes, més que fetes de pedra, morter, ceràmica i pintura a la calç, estan construïdes amb seny, austeritat, aire, llum i vida. això ho veiem des de les barraques més simples del nostre litoral fins a les cases dels pobles tradicionals mariners tan malmesos recentment pel creixement més desaforat.

Aquest llibre vol ser una crida a la salvaguarda d'aquest patrimoni. s'hi explica l'evolució, les funcions, les característiques arquitectòniques i la importància de la restauració d'aquesta arquitectura mediterrània i tradicional, la qual, de retruc, ha exercit una vigorosa influència sobre la millor arquitectura moderna catalana.

Otros libros del autor

  • LA PEDRA SECA
    RIPOLL MASFERRER, RAMON / Y OTROS
    El Territori rural català, en els segles XVIII i XIX, va ser àmpliament conreat pels pagesos, però foren sobretot els treballadors de rendes més senzilles els que van destinar hores i esforços a convertir muntanyes i garrigues en vinyes i olivars. D?aquell feixuc treball de traginar pedres ens han quedat àmplies zones del territori organitzades en terrasses aguantades amb paret...
    Disponible (Entrega en 24/48h)

    48,00 €