LA MÀGIA DEL COMPOST

LA MÀGIA DEL COMPOST

CHOUETTE PUBLISHING

3,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
EDICIONS CADI
Año de edición:
2011
ISBN:
978-84-474-6099-1
Páginas:
24
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
41601-GASTRONOMIA
3,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

ot això que fem cada dia té un gran impacte en la batalla contra la contaminació, l'esgotament dels recursos naturals i el consum excessiu. Els nens també poden participar en aquesta lluita, dintre de les seves possibilitats, aprenent a respectar el nostre planeta.

La collecció "El club de l'ecologia" fa servir situacions quotidianes per ensenyar als més petits a actuar, de manera responsable amb el medi ambient i mostrar-los els actes senzills que són al seu abast per ajudar a mantenir la Terra fora de perill.

El club de l'ecologia és una collecció ecològicament responsable. Els interiors d'aquests llibres han estat realitzats amb un paper 100 per 100 reciclat.

L'àvia ensenya a en Caillou un gran truc de màgia: com convertir restes de menjar, gespa tallada i pells de fruita en adob per a les plantes.

Otros libros del autor

  • CADA GOTA COMPTA!
    CHOUETTE PUBLISHING
    Tot això que fem cada dia té un gran impacte en la batalla contra la contaminació, l'esgotament dels recursos naturals i el consum excessiu. Els nens també poden participar en aquesta lluita, dintre de les seves possibilitats, aprenent a respectar el nostre planeta. La collecció "El club de l'ecologia" fa servir situacions quotidianes per ensenyar als més petits a actuar, de ...
    Disponible en 2 semanas

    6,50 €