MERCATS DEL MÓN

MERCATS DEL MÓN

JORDI LLORENS I SERGI RAMIS

55,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2007
Materia
Ilustrados pueblos y civilizaciones
ISBN:
978-84-96521-98-8
Páginas:
288
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
12101-ANGLE EDITORIAL
55,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Guanyador del Tercer Premi de Llibres de Cuina Estrangera del Món (The Gourmand Awards, París, 2009)

Per primera vegada l'extraordinària varietat dels mercats d'arreu del món en un llibre

El llibre mostra les activitats humanes que es generen als mercats i al seu voltant. En els seus viatges pel món el fotògraf Jordi Llorens ha captat la intensitat febril dels mercats tradicionals, els colors i les olors, la varietat de races i formes de vida, els costums, els rituals quotidians, etc.


El llibre s'estructura en tres grans apartats:

1. El primer capítol mostra els llocs on s'alcen els mercats: els marges dels camins, els rius, l'exterior de les ciutats, les places...

2. El segon capítol està dominat per la gent: la vida prèvia al mercat (gent que va cap al mercat), els venedors, els compradors, la gent que torna a casa amb la compra, la vida a les cases, els rituals vinculats al menjar....

3. El tercer capítol mostra els productes principals: des dels productes bàsics (blat, arròs, carns, peix...) als elaborats (roba, barrets...). A més es mostren imatges dels processos de producció: camps d'arròs i blat, pescadors...

Jordi Llorens Estapé

Es considera viatger i, després, fotògraf de viatges. La curiositat i les ànsies permanents de veure i d'aprendre l'han portat a visitar més de noranta països. És soci de la Sociedad Geográfica Española, ha col·laborat amb l'UNESCO i La Vanguardia, i és coautor d'un llibre de viatges, La vuelta al mundo en 80 lunas.

Presenta els seus viatges en audiovisuals i exposicions fotogràfiques, com "Altres mirades, altres horitzons", "Mercats del món" i "La innocència d'una mirada".

Web
de Jordi Llorens

Sergi Ramis
És periodista i escriptor. Ha col·laborat en diaris, publicacions il·lustrades, televisions i emissores de ràdio. L'any 1991 va formar part de l'equip fundador de la revista Altaïr, de la qual va arribar a ser director. També ha dirigit la revista El mundo de los Pirineos i ha estat editor en cap de Sua Edizioak.

Després de quinze anys recorrent Àfrica i els seus mercats va publicar el llibre Mercados africanos. Ha col·laborat amb El País, La Vanguardia, El Periódico, Viajes-National Geographic, Catalunya Ràdio, Rutas del Mundo, Lonely Planet Magazine o Descobrir Catalunya.