TOT HA DE CANVIAR!

TOT HA DE CANVIAR!

EL MÓN DESPRÉS DE LA COVID-19

ÁVILA RENATA / HORVAT SRÉCKO

21,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Editorial:
RAIG VERD
Año de edición:
2021
Materia
Literatura general
ISBN:
978-84-17925-58-1
Páginas:
304
Encuadernación:
Rústica
21,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Añadir a favoritos

Warren Buffet va dir aquesta cèlebre frase: «És cert, hi ha una guerra de classes, però és la meva classe, la classe rica, la que està fent la guerra, i l'estem guanyant».
Aquest brutal enfrontament social mai ha estat tan tangible com amb la crisi de la Covid-19, que agreuja les desigualtats i incrementa l'acumulació de riquesa precisament per a aquells que estan conduint el planeta cap a una extinció massiva. Ens estem asfixiant a les mans no només d'un virus, sinó també de la brutalitat policial i d'un sistema mundial basat en l'extracció, l'expansió i l'explotació.
La crisi climàtica, l'amenaça nuclear, les pandèmies i el racisme: aquests són els quatre genets del capitalisme global i la seva violència estructural contra la naturalesa, els éssers humans i el mateix futur. Necessitem connectar i construir un món més enllà de la noció destructiva del «progrés» que domina la modernitat capitalista. No ha de quedar res de l'antic sistema, però tota la bellesa, la humilitat i la determinació de la nostra lluita comuna, que aquest mateix sistema no arriba a comprendre, acullen l'esperança del canvi que necessitem.