FISIOLOGIA DELS ESPORTS DE RESISTÈNCIA A LA MUNTANYA

FISIOLOGIA DELS ESPORTS DE RESISTÈNCIA A LA MUNTANYA

DURAND, FABIENNE / JORNET BURGADA, KILIAN

13,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2013
Materia
Guias senderismo
ISBN:
978-84-9034-138-4
Páginas:
112
Encuadernación:
Rústica
Colección:
7917-MANUALS DE MUNTANYA
13,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Añadir a favoritos

Aquesta obra didàctica és el fruit de la col·laboració entre Kilian Jornet, gran campió de la resistència en entorns de muntanya, i Fabienne Durand, fisiòloga de l'exercici apassionada per la muntanya. El llibre ens proposa analitzar els principals sistemes de l'organisme que participen de l'exercici, les seves adaptacions i els seus límits en el context de l'altitud. S'hi aborden problemes característics dels atletes entrenats en la resistència, com ara la hierreactivitat bronquial, la hipoxèmia de l'exercici o l'estrès oxidatiu.
S'hi presenten un cojunt d'elements ineludibles, tant d'ordre anatòmic com fisiològic, de manera clara i sintètica, complementats amb apunts,  fotografies i figures a tot color.
Per il·lustrar aquestes contribucions científiques, a cada capítol Kilian Jornet ens revela les seves estratègies relatives a l'esforç i els seus límits, així com informacions sobre la realitat de la seva pràctica. Ens explica com fer servir sobre el terreny les dades fisiològiques per optimitzar el seu entrenament.