FISIOLOGIA DELS ESPORTS DE RESISTÈNCIA A LA MUNTANYA

FISIOLOGIA DELS ESPORTS DE RESISTÈNCIA A LA MUNTANYA

DURAND, FABIENNE / JORNET BURGADA, KILIAN

13,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2013
Materia
Guias senderismo
ISBN:
978-84-9034-138-4
Páginas:
112
Encuadernación:
Rústica
Colección:
7917-MANUALS DE MUNTANYA
13,90 €
IVA incluido
Disponible (Entrega en 24/48h)
Añadir a favoritos

Aquesta obra didàctica és el fruit de la col·laboració entre Kilian Jornet, gran campió de la resistència en entorns de muntanya, i Fabienne Durand, fisiòloga de l'exercici apassionada per la muntanya. El llibre ens proposa analitzar els principals sistemes de l'organisme que participen de l'exercici, les seves adaptacions i els seus límits en el context de l'altitud. S'hi aborden problemes característics dels atletes entrenats en la resistència, com ara la hierreactivitat bronquial, la hipoxèmia de l'exercici o l'estrès oxidatiu.
S'hi presenten un cojunt d'elements ineludibles, tant d'ordre anatòmic com fisiològic, de manera clara i sintètica, complementats amb apunts,  fotografies i figures a tot color.
Per il·lustrar aquestes contribucions científiques, a cada capítol Kilian Jornet ens revela les seves estratègies relatives a l'esforç i els seus límits, així com informacions sobre la realitat de la seva pràctica. Ens explica com fer servir sobre el terreny les dades fisiològiques per optimitzar el seu entrenament.

Otros libros del autor

  • FISIOLOGÍA DE LOS DEPORTES DE RESISTENCIA EN LA MONTAÑA
    DURAND, FABIENNE / JORNET BURGADA, KILIAN
    Esta obra didáctica es fruto de la colaboración entre Kilian Jornet, gran campeón de la resistencia en lugares de montaña, i Fabienne Durand, fisióloga del ejercicio apasionada por la montaña. El libro nos propone analizar los principales sistemas del organismo que participan del ejercicio, sus adaptaciones y sus límites en el contexto de la altitud. Se abordan problemas caract...
    Disponible en 1 semana

    13,90 €